Skade Uppdatering: Tim Gajser

Gajser tillbaka.

Gajser tillbaka.

Denna helg välkomnar HRC #243 Tim Gajser tillbaka på sin CRF450RW ihop med sin team-mate #777 Evgeny Bobryshev.

Gajser tvingades missa Rysslands MXGP till följd av skadan i axeln som han ådrog sig under Tysklands MXGP. Efter en kort återhämtningsperiod är han nu tillbaka och redo att ta tillbaka kampen mot årets MXGP världsmästerskapstitel.

Ottobiano är en sandbana som är en del av en enorm motorsportsanläggning i norra Italien. Det är en helt ny bana på MXGP kalendern och bör passa Honda-duon bra som hittills i år haft bra resultat på sandbanorna.

MXGP kvalificeringen startar kl 17:10 lokal tid på Söndag, 24 Juni.

Tim Gajser: “Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till helgen. Det har varit tufft att tvingas missa ett race, men nödvändigt för mitt läkande. Det var rätt val och det bästa för mig. Jag gillar Ottobiano eftersom jag gillar att tävla på sand. Jag känner mig redo att komma tillbaka starkt och köra till min fulla potential."

Evgeny Bobryshev: “Jag har tävlat på Ottobiano många gånger, vi körde där under Italienska Internationella mästerskapen förr. Jag gillar banan, sanden där passar min körstil. Jag måste naturligtvis tänka på att jag fortfarande återhämtar mig från skadan, men jag är glad över mina resultat i Ryssland så jag är övertygad att jag kommer vara ännu starkare i Italien. Jag måste helt enkelt fortsätta jobba stenhårt med rehabiliteringen för att få tillbaka min fysik till toppnivå, och ta mig tillbaka till podiet."

Roger Harvey: “Vi är riktigt glada att vi kommer till Ottobiano med bägge förare tillbaka på hojen igen. Bobby har jobbat hårt med att stärka sin axel så den här helgen bör han vara ännu starkare. Tim är riktigt peppad över att få komma tillbaka och har vilat de senaste veckorna för att låta kroppen läka tillräckligt för att vara redo att köra sin CRF450RW. Jag ser fram emot att se vad vi kan åstadkomma i helgen."

Text: Press Release | Huvudbild: Honda Racing Corporation

Best Of
Channels
Senaste