Skaderapport, Adam Sterry

Adam Sterry har ett svart moln ovan sig, otursförföljd eller vad är det som händer. `811´ kolli

Adam Sterry har ett svart moln ovan sig, otursförföljd eller vad är det som händer.
`811´ kolliderade med en förare precis innan målgång och skadade sitt knä så pass att han var tvungen att bryta och uppsöka vård. I och med det så missade han även det andra heatet.

Vi har gjort en del förbättringar under veckan och allt kändes toppen inför en deltävling på sand säger Sterry i ett Monster Energy KRT pressutalande. Han nämner även att han bevisade sin plats bland världens bästa förare då han låg på en femte plats då smällen kom. Förhoppningsvis är det inget allvarligt men jag vet mer efter läkarutlåtandet som jag förhoppningsvis får på måndag säger Sterry.

Efter läkarens utlåtande så berättar Sterry att det är korsbandet som har gått av. I ett eget uttalande så skriver Sterry, "So yesterday I got the results from the scan on my knee. Unfortunately I have torn my ACL, so 2017 is pretty much over for me. I am in the best hands with @HarrisandRoss and @TheRealConeHead to get back to 100% and come back stronger.

Detta besked tog väldigt hårt på mig då jag satsat väldigt mycket på denna säsong och gjort alla rätt. Trist att jag inte lyckades visa hur hårt jag tränat för detta men det är det här som är motocross, en dagen vinner du titlar och är snabbast på banan. Andra dagen så sitter du och tittar på och går på kryckor mellan heaten.

Best Of
Channels
Senaste