Skaderapport, Seva Brylyakov

Vsevolod Brylyakov var tvungen att rulla av banan på första varvet under andra heatet då han koll

Vsevolod Brylyakov var tvungen att rulla av banan på första varvet under andra heatet då han kolliderade med en annan förare och kunde inte fortsätta på grund av smärtorna i axeln.

"i andra heatet så försökte jag ta mig genom klungan av förare och låg på en 10:e plats in i femte svängen men där gör jag ett dåligt spårval och en annan förare kolliderar kraftigt med min axel," förklarar Brylyakov. "Direkt efter kollisionen så kunde jag inte röra mina fingrar och jag blev riktigt rädd över att något allvarligt hade hänt". Brylyakov berättar även att han varit hos doktorn men att de har inte hittat varken benbrott eller något som är ur led. Men jag vet mer längre fram då jag ska tillbaka till läkaren på måndag.

Nu har han fått sin axel ordentligt genomgången och Brylyakov berättar att han har skadat nerverna i axeln och i samband med kollisionen så bedövade det hela armen, det var därför han tappade känseln i handen. Han berättar även att han redan känner sig bättre och att han gör sig redo för deltävlingen i Lettland om två veckor.

Brylyakov ligger för tillfället på en 8:e plats och hans bästa placering under säsongen har varit i Trentiono där han placerade sig på en fjärdeplats.

Best Of
Channels
Senaste