Skaderapport: Kevin Strijbos

Suzukis Kevin Strijbos kommer att få vila under kommande MXGP deltävlingar på grund an den armbå

Suzukis Kevin Strijbos kommer att få vila under kommande MXGP deltävlingar på grund an den armbågsskada han ådrog sig i samband deltävlingen i Trentino enligt en pressrelease som teamet nyligen bekräftat. Han bekräftar även att operationen av armbågen har gått bra och känner sig redan bättre.

"Under söndagskvällen hade jag så ont så jag var helt säker på att jag skulle bli tvungen att opereras" Sa Strijbos själv i ett uttalande som han gjorde i samband med olyckan. Dr De Schrijver som opererade mig har beordrat mig att vila i sju till tio dagar med armen i gips för att allt ska läka ordentligt innan jag ger mig in i rehabträningen.

Strijbos avslöjade även sin oro kring skadan och operationen. Att komma tillbaka efter en skada och hitta ett bra team att köra för är inte det enklaste då konkurrensen är otroligt hård. Just nu vill jag bara bli bättre och ge mig in i hetluften igen säger Strijbos. Lyssna på podcasten där ni själva kan höra intervjun med Strijbos. (/66080/podcasts-gp-of-europe)

Best Of
Channels
Senaste